Een culinaire reis staat voor heerlijk genieten van smaakvolle gerechten en mooie wijnen.
Kennismaken met een land of streek doe je ons inziens via de keuken en het contact met lokale wijnboeren, kaasboeren, olijfolieproducenten en bakkers. Kortom: locals die trots zijn op hun land en terroir en vol passie hun producten laten proeven.
Een culinaire reis is een spannende ontdekkingstocht naar de culinaire tradities van een land of regio. Je geniet er van in de diverse restaurants of maakt ze je eigen door een kookcursus waarbij je alle geheimen van de regionale keuken leert kennen.
Cazebonne kent de mooiste adresjes: bijzondere restaurants, wijnhuizen met een eigen verhaal, authentieke truffeljagers, kaasboerderijen, olijfoliedomeinen en bed & breakfast adressen en hotels met een persoonlijke touch.
Een reis die alles in zich heeft is “Geniet van Wine & Food in Piemonte, Toscane en Florence”.
Hier word je verrast door de regionale keuken en wijnen van Piemonte en Toscane en geniet je van cultuur en culinaire heerlijkheden tijdens een Food Tour door Florence.
Boek je culinaire reis met Cazebonne of vertel ons je wensen via het maatwerkformulier, dan maken wij een culinaire reis op maat voor je.
Frankrijk | | 2 nacht(en) of langer
Frankrijk | | 2 nacht(en) of langer
Frankrijk | | 2 nacht(en) of langer
Frankrijk | | 2 nacht(en) of langer
Frankrijk | | 2 nacht(en) of langer
Frankrijk | | 2 nacht(en) of langer
Nederland | | 2 nacht(en) of langer
Frankrijk | | 2 nacht(en) of langer
Frankrijk | | 2 nacht(en) of langer
Frankrijk | | 2 nacht(en) of langer